Robin Hood TV Android

Ako vam je potreban Android apk koji vam omogućuje za gledanje TV kanala uživo,onda je za vas pravi izbor Robin Hood TV

Najbolje verzije Kodi Build 19 MatrixVoli te koristiti Kodi za gledanje filmova i TV emisija, ali nije lako pronaći zato smo mi tu davam pomognemo.


Često mislite da ste pronašli savršen kodi build, ali onda otkrijete da je url (link) nevažeć.


Još gore, neki kodi buildovi prepuni su zlonamjernog softvera i mogu izložiti vaše osjetljive podatke (poput bankarskih transakcija i lozinki). Mnogi sadrže i piratski sadržaj ili sadržaj zaštićen autorskim pravima, što vas može dovesti u probleme sa zakonom. Trebali biste također znati da nisu svi popularni kodi buildovi dostupni širom svijeta, tako da biste mogli biti frustrirani kad otkrijete da vam je blokirano gledanje određenog sadržaja. Ali nemojte se uzrujavati, možete lako popraviti pristup željenom sadržaju – samo upotrijebite VPN. VPN omogućuje da izgleda kao da se zapravo nalazite u zemlji usluge internetskog prijenosa, otključavajući tisuće dodatnih filmova, TV serija i još mnogo toga što možete gledati! Nakon što smo testirali više od 50 kodi buildova kako bih vam uštedili vrijeme za pretraživanje, sveli smo popis na 25 najboljih kodi buildova za Kodi 19 Matrix 2021 za gledanje filmova i TV emisija. Svaki je dodatak brz, pouzdan i kompatibilan s Kodi Leia 18 i starijim verzijama.  

I ako je prvobitno napravljen za Microsoft Xbox i nazvan Xbox Media Center (XBMC), softver je nastavio da se razvija formiranjem vlastite zajednice. Od svog osnivanja 2003. godine, na oblikovanju aplikacije Kodi radilo je više od 500 programera i više od 200 prevodilaca. U avgustu 2014. godine, XBMC je preimenovan u Kodi. Promena imena pomogla je da je uspostavi samostalni muliti-platformski media centar koji više nije imenom povezan sa Microsoft konzolom. Od tada, Kodi je fascinantnom brzinom osvojio svet, postavši jedan od najpopularnijih alata za streaming sadržaja.

 Nemate vremena? Evo kratkog vodiča za najbolje Buildove za KodiPreporuka 25 najboljih buildova za Kodi u kategorije u nastavku kako biste lakše pronašli sadržaj koji želite gledati. Kao što smo spomenuli, neki od tih buildova dostupni su samo u određenim zemljama – ali možete lako otključati njihov sadržaj pomoću VPN-a.


  • Filmovi i TV serije – gledajte popularne holivudske serije i filmove na jednom mjestu uz dodatke za Netflix, Exodus, Venom i više.
  • TV uživo i vijesti – ostanite u toku s lokalnim i međunarodnim aktualnostima prenoseći USTVNOW, XUMO.TV i Deutsche Welle.
  • Sportovi – gledajte najveća sportska događanja uživo s prijateljima na DAZN-u i ESPN3.
  • Videa – brzo prenosite svoje omiljene YouTubere izravno na svoj uređaj za Kodi, u potpunosti bez reklama.
  • Crtani filmovi i anime – jednostavno gledajte japanske serije s engleskim titlovima ili sinkronizacijom na Crunchyrollu i FunimationNOW.
  • Dokumentarci – donesite svijet u svoj dom uz National Geographic i druge.
  • Bolivudski, indijski i hindi filmovi – pogledajte najnovije bolivudske filmove i više uz Disney+ Hotstar na svom uređaju za Kodi!

 
Najbolji dodaci za Kodi za filmove i TV serije


Arrow Buld


Možete gledati čitavu zbirku tv kanala pomoću dodatka robinhoodtv.Radi savršeno na svim uređajima,RobinHOodTv dodatak treće strane za Kodi za gledanje balkaksih tv kanala za SAD, UK, Australiju i Japan uz ExpressVPN. U svakoj sam zemlji mogao gledati TV emisije i filmove u HD kvaliteti uz minimalno baferinga. Iako ima puno dostupnih neslužbenih dodataka za Kodi, sviđa nam se dodatak RobinHoodTv jer je dobro poznat i pouzdan u svetu. Dodatak također ima snažne sigurnosne mjere – šifrira vaše osobne podatke za prijavu na Netflix i povezuje vas na službenu RobinHoodTv web-stranicu upotrebljavajući sigurnosni internetski protokol HTTPS. Kad se odjavite, podaci za prijavu trajno se brišu.

 
Kodi Build za Arrow jedan je od omiljenih buildova za gledanje TV Kanala,Tv emisija i filmova na Kodiju


Ime repozitorija: RobinHoodTv
Izvorni URL: https://robinhoodtv.com/robinhood/
Dostupne zemlje: Širom svijeta

 
Disney+Disney+ na Kodiju spajajući se na poslužitelj ExpressVPN-a u UK-u


Taj dodatak za Kodi funkcionira samo u zemljama u kojima je dostupan Disney+, što uključuje UK, SAD, Kanadu, Australiju i Novi Zeland. Upotrijebio sam ExpressVPN za testiranje mogu li gledati Disney+ dok sam povezan na SAD i Australiju te sa zadovoljstvom mogu reći da je savršeno funkcionirao.Možete preuzeti neslužbeni dodatak za Disney+ iz repozitorija SlyGuy, što je još jedan vrlo pouzdan i redovito održavan repozitorij za Kodi. Testirano sam dodatak SlyGuy Disney+ i savršeno funkcionira i prenosi se u HD-u. Posebno nam se svidjela značajka „Search“ (pretraživanje), koja je znatno olakšala navigaciju između TV emisija i filmova.

 Dodatak za Diney+ jedan je od mnogih dodataka za gledanje decijih filmova na Kodi.

Ime repozitorija: SlyGuy
Izvorni URL: https://k.slyguy.xyz/
Dostupne zemlje: Australija, Austrija, Francuska, Indija, Irska, Italija, Kanada, Kanalski otoci, Nizozemska, Novi Zeland, Njemačka, Otok Man, Portoriko, SAD, Španjolska, Švicarska i UK.Exodus Redux


Exodus Redux popularan je dodatak za Kodi koji možete upotrijebiti za besplatno gledanje najnovijih filmova i TV emisija. To uključuje programe za usluge internetskog prijenosa kao što su Netflix, Hulu, HBO i Amazon Prime Video. Proveo sam sate pregledavajući izbor i bio sam stvarno zadovoljan kvalitetom sadržaja i brzim prijenosom. Iako Exodus Redux također sadrži legalni sadržaj, toplo vam savjetujem da u svakom trenutku upotrebljavate pouzdani Kodi VPN. Nije uvijek očito koji su programi legalni i sigurni, stoga vas VPN može zaštititi od bilo kakvih mogućih problema s autorskim pravima.

 Exodus Redux sličan je svom prethodniku, tj. Popularnom Exodusu.


Ime repozitorija: Exodus Redux
Izvorni URL: https://i-a-c.github.io/
Dostupne zemlje: Australija, Austrija, Francuska, Indija, Irska, Italija, Kanada, Kanalski otoci, Nizozemska, Novi Zeland, Njemačka, Otok Man, Portoriko, SAD, Španjolska, Švicarska i UK.


Venom


Pomoću ovog dodatka, možete pronaći i gledati tisuće popularnih filmova i TV emisija, čak i nova izdanja! Još bolje, Venom zaista olakšava pronalaženje sadržaja za gledanje. Odabir kategorije kao što je „Najpopularniji (IMDb)“ prikazat će vam najtraženije filmove i pronaći prijenose koje možete gledati. Međutim, većina je poveznica s ilegalnih web-stranica za internetski prijenos – što može biti rizično za vas. Uvijek se pobrinem da sam zaštićen VPN-om kad upotrebljavam Venom, u slučaju da greškom kliknem na pogrešnu poveznicu. Ako još nemate VPN, možete isprobati ExpressVPN bez rizika 30 dana. Ako odlučite da nije za vas, možete jednostavno i brzo dobiti novac natrag.

 Venom je još jedan dodatak za film i TV Show koji ima slično sučelje kao i Exodus.

Ime repozitorija: Venom Repository
Izvorni URL: https://123venom.github.io
Dostupne zemlje: Širom svijeta


Magic Dragon


Magic Dragon popularan je dodatak za Kodi za gledanje dokumentarnih filmova, TV emisija, filmova, sporta i slušanje radija. Iako ima veliki izbor (uključujući nova izdanja), morat ćete pažljivo potražiti legalni sadržaj. Zbog toga se uvijek pobrinem da sam zaštićen VPN-om – i preporučujem da i vi to učinite. Često je teško odabrati legalne emisije i filmove za gledanje, ali pouzdani VPN može vas zaštititi ako slučajno pristupite pogrešnom sadržaju.

 Psi Bollocks preimenovani u Maverick TV Repozitorij smislili su još jedan sve-u-jedan Kodi dodatak, tj. Magic Dragon

Ime repozitorija: Ezzer Macs Wizard
Izvorni URL: https://ezzer-mac.com/repo
Dostupne zemlje: Širom svijeta


Sport HD


Gledanje nogometnih liga koje se događaju širom svijeta najviše žele nogometni fanatici. Kodi dodaci koji su predstavljeni u nastavku donose vam nogometne akcije uživo, istaknute rezultate i stručna mišljenja prije i nakon meča. Stoga pazite da nabavite sve te dodatke.

 Najbolji Kodi Addons za nogomet

Ime repozitorija: Sport HD Repository
Izvorni URL: https://bugatsinho.github.io/repop
Dostupne zemlje: Širom svijeta


TheOath


TheOath je možda jedan od najsnažnijih i najnaprednijih dostupnih dodataka za Kodi. Doista me se dojmilo njegovo sučelje za pregledavanje – ustvari, to je jedan od najboljih dodataka za Kodi na ovom popisu. Različite dostupne mogućnosti internetskog prijenosa prikazuju sve informacije koje su vam potrebne za odabir domaćina s kojeg želite prenositi: kvalitetu, vrste datoteka, jezik i izvor, smanjujući vjerojatnost da ćete dobiti poveznicu koja je loša ili ne funkcionira. Ali važno je znati da je taj dodatak poznat po tome što ga je teško postaviti jer je u potpunosti optimiziran za debrid usluge internetskog prijenosa kao što su Premiumize i Real Debrid. To znači da vam Gaia može omogućiti gledanje filmova u 4K pomoću pristupa vrhunskim poveznicama, ali prvo se morate pretplatiti na debrid uslugu. Teško ćete naći kvalitetan prijenos bez pretplate.

 


Ime repozitorija: TheOath Repository
Izvorni URL: https://host505.github.io
Dostupne zemlje: Širom svijeta


The Crew


Ako želite gledati NFL, NBA, MLB, UFC, FIFA-u i mnoge druge, dodatak The Crew neophodan je. Ali budite oprezni – većina tih prijenosa nije legalna, zato se obavezno zaštitite VPN-om. Iako je to najpotpuniji sportski dodatak koji sam mogao pronaći tijekom svog testiranja, instaliranje je pomalo frustrirajuće. Mnogi korisnici Kodija također imaju instaliran dodatak Indigo, ali Indigo sprječava The Crew da radi. To je prilično lako popraviti – samo onemogućite dodatak Indigo i sve ostale ovisne datoteke.

 


Ime repozitorija: The Crew Repository
Izvorni URL: https://team-crew.github.io/
Dostupne zemlje: Širom svijeta


Maverick


Maverick je višenamjenski Kodi dodatak iz spremišta DejaVu. Ovaj dodatak sadrži odjeljke Za filmove i TV emisije na pretraživačkoj mreži, Debrid filmove 4K UHD, izdanja novih filmova, debrid klasične filmove HD, 250 najboljih filmova svih vremena, TV emisije jednim klikom, nove dokumentarne filmove, dnevne filmove / TV kanale, nadoknadu TV, WWE/AFW/UFC reprize, HD sportski reprizi, Klassic Kids TV, CCTV u cijelom svijetu, Radio na mreži, Footy Fanzone, Slučajne TV stvari i još mnogo toga!

 


Ime repozitorija: MaverickRepository
Izvorni URL: https://dejavurepo.github.io/
Dostupne zemlje: Širom svijeta


Asgard


Asgard je Kodi Addon iz spremišta čarobnjaka Narcacista.

Ovaj dodatak sadrži odjeljke Za TV i film Odjeljak jednim klikom - Odjeljak koji nije debridan - Filmovi - TV emisije - CAM filmovi - Djeca - Sport - Oživljene aplikacije - Dokumentarni filmovi - Glazba - Animee - IPTV i još mnogo toga.

 


Ime repozitorija: Asgard Repository
Izvorni URL: https://dejavurepo.github.io/
Dostupne zemlje: Širom svijeta


C:\> GOTO


C: \> GOTO je višenamjenski Kodi dodatak iz spremišta gdje čudovišta žive.

Ovaj dodatak sadrži odjeljke Za nova izdanja, NON RD Flicks, Santa's Place, Filmove, TV emisije, TV Rewind, UK Soap Rewind, Sportske prijenose, Debrid 1 klikove, Trakt, LiveTV, Animaciju, Glazbu i još mnogo toga!

 


Ime repozitorija: C:\> GOTO Repository
Izvorni URL: https://www.midian.appboxes.co/repo/
Dostupne zemlje: Širom svijeta


Seren


Dodatak Seren Kodi trenutno je najbolji dodatak za gledanje video sadržaja u vrlo visokoj kvaliteti. Seren je dodatak nove generacije Kodi koji radi vrlo brzo, glatko i nudi mnogo postavki za poboljšanje vašeg iskustva. U našem vrhunskom vodiču za dodatke Seren Kodi također vam pokazujemo kako postaviti najbolje postavke kako biste na najbolji način iskoristili Seren.

 


Ime repozitorija: C:\> GOTO Repository
Izvorni URL: https://nixgates.github.io/packages/
Dostupne zemlje: Širom svijeta