Robin Hood TV Android

Ako vam je potreban Android apk koji vam omogućuje za gledanje TV kanala uživo,onda je za vas pravi izbor Robin Hood TV

KodiBalkan Build Kodi Matrix, Nexus 2023Volimo upotrebljavati Kodi za gledanje filmova i TV emisija, ali nije lako pronaći dodatke za Kodi koji rade.


Često mislimo da smo pronašli savršen dodatak, ali onda otkrijemo da je url (link) nevažeć ili je kvaliteta internetskog prenosa („streaminga“) nedostupna.


Još gore, neki dodaci prepuni su zlonamjernog softvera i mogu izložiti vaše osjetljive podatke (poput bankarskih transakcija i lozinki). Mnogi dodaci za Kodi sadrže i piratski sadržaj ili sadržaj zaštićen autorskim pravima, što vas može dovesti u probleme sa zakonom. Trebali biste također znati da nisu svi popularni dodaci dostupni širom svijeta, tako da biste mogli biti frustrirani kad otkrijete da vam je blokirano gledanje određenog sadržaja. Ali nemojte se uzrujavati, možete lako popraviti pristup željenom sadržaju – samo upotrijebite VPN. VPN omogućuje da izgleda kao da se zapravo nalazite u zemlji usluge internetskog prijenosa, otključavajući tisuće dodatnih filmova, TV serija i još mnogo toga što možete gledati! Nakon što sam testirao više od 50 dodataka kako bih vam uštedio vrijeme za pretraživanje, sveo sam popis na 25 najboljih dodataka za Kodi u Rujan 2021 za gledanje filmova i TV emisija. Svaki je dodatak brz, pouzdan i kompatibilan s Kodi Leia 18 i starijim verzijama.  

Iako je prvobitno napravljen za Microsoft Xbox i nazvan Xbox Media Center (XBMC), softver je nastavio da se razvija formiranjem vlastite zajednice. Od svog osnivanja 2003. godine, na oblikovanju aplikacije Kodi radilo je više od 500 programera i više od 200 prevodilaca. U avgustu 2014. godine, XBMC je preimenovan u Kodi. Promena imena pomogla je da je uspostavi samostalni muliti-platformski media centar koji više nije imenom povezan sa Microsoft konzolom. Od tada, Kodi je fascinantnom brzinom osvojio svet, postavši jedan od najpopularnijih alata za streaming sadržaja.

 Nemate vremena? Evo kratkog vodiča za najbolje dodatke za KodiPreporuka 25 najboljih dodataka za Kodi u kategorije u nastavku kako biste lakše pronašli sadržaj koji želite gledati. Kao što sam spomenuo, neki od tih dodataka dostupni su samo u određenim zemljama – ali možete lako otključati njihov sadržaj pomoću VPN-a.


  • Filmovi i TV serije – gledajte popularne holivudske serije i filmove na jednom mjestu uz dodatke za Netflix, Exodus, Venom i više.
  • TV uživo i vijesti – ostanite u toku s lokalnim i međunarodnim aktualnostima prenoseći USTVNOW, XUMO.TV i Deutsche Welle.
  • Sportovi – gledajte najveća sportska događanja uživo s prijateljima na DAZN-u i ESPN3.
  • Videa – brzo prenosite svoje omiljene YouTubere izravno na svoj uređaj za Kodi, u potpunosti bez reklama.
  • Crtani filmovi i anime – jednostavno gledajte japanske serije s engleskim titlovima ili sinkronizacijom na Crunchyrollu i FunimationNOW.
  • Dokumentarci – donesite svijet u svoj dom uz National Geographic i druge.
  • Bolivudski, indijski i hindi filmovi – pogledajte najnovije bolivudske filmove i više uz Disney+ Hotstar na svom uređaju za Kodi!

 
Najbolji dodaci za Kodi za filmove i TV serije


Netflix


Možete gledati čitavu Netflixovu zbirku pomoću dodatka CastagnaIT (Netflix još nije predstavio službeni dodatak za Kodi). Uspješno sam upotrijebio taj dodatak treće strane za Kodi za gledanje Netflixa za SAD, UK, Australiju i Japan uz ExpressVPN. U svakoj sam zemlji mogao gledati TV emisije i filmove u HD kvaliteti uz minimalno baferinga. Iako ima puno dostupnih neslužbenih dodataka za Kodi za Netflix, sviđa mi se dodatak CastagnaIT jer je programer dobro poznat i pouzdan u zajednici Kodi. Dodatak također ima snažne sigurnosne mjere – šifrira vaše osobne podatke za prijavu na Netflix i povezuje vas na službenu Netflixovu web-stranicu upotrebljavajući sigurnosni internetski protokol HTTPS. Kad se odjavite, podaci za prijavu trajno se brišu.

 
Dodatak za Netflix jedan je od omiljenih dodataka za gledanje TV emisija i filmova na Kodiju


Ime repozitorija: CastagnaIT
Izvorni URL: https://fusion.tvaddons.co/
Dostupne zemlje: Širom svijeta

 
Disney+


Možete preuzeti neslužbeni dodatak za Disney+ iz repozitorija SlyGuy, što je još jedan vrlo pouzdan i redovito održavan repozitorij za Kodi. Testirao sam dodatak SlyGuy Disney+ i savršeno funkcionira i prenosi se u HD-u. Posebno mi se svidjela značajka „Search“ (pretraživanje), koja je znatno olakšala navigaciju između TV emisija i filmova.

 
Gledao sam Disney+ na Kodiju spajajući se na poslužitelj ExpressVPN-a u UK-u


Taj dodatak za Kodi funkcionira samo u zemljama u kojima je dostupan Disney+, što uključuje UK, SAD, Kanadu, Australiju i Novi Zeland. Upotrijebio sam ExpressVPN za testiranje mogu li gledati Disney+ dok sam povezan na SAD i Australiju te sa zadovoljstvom mogu reći da je savršeno funkcionirao.

 


Ime repozitorija: SlyGuy
Izvorni URL: https://k.slyguy.xyz/
Dostupne zemlje: Australija, Austrija, Francuska, Indija, Irska, Italija, Kanada, Kanalski otoci, Nizozemska, Novi Zeland, Njemačka, Otok Man, Portoriko, SAD, Španjolska, Švicarska i UK.Exodus Redux


Exodus Redux popularan je dodatak za Kodi koji možete upotrijebiti za besplatno gledanje najnovijih filmova i TV emisija. To uključuje programe za usluge internetskog prijenosa kao što su Netflix, Hulu, HBO i Amazon Prime Video. Proveo sam sate pregledavajući izbor i bio sam stvarno zadovoljan kvalitetom sadržaja i brzim prijenosom. Iako Exodus Redux također sadrži legalni sadržaj, toplo vam savjetujem da u svakom trenutku upotrebljavate pouzdani Kodi VPN. Nije uvijek očito koji su programi legalni i sigurni, stoga vas VPN može zaštititi od bilo kakvih mogućih problema s autorskim pravima.

 Ime repozitorija: Exodus Redux
Izvorni URL: https://i-a-c.github.io/
Dostupne zemlje: Australija, Austrija, Francuska, Indija, Irska, Italija, Kanada, Kanalski otoci, Nizozemska, Novi Zeland, Njemačka, Otok Man, Portoriko, SAD, Španjolska, Švicarska i UK.Venom


Bio sam doista zadivljen ogromnom količinom Venomovog sadržaja. Pomoću tog dodatka, možete pronaći i gledati tisuće popularnih filmova i TV emisija, čak i nova izdanja! Još bolje, Venom zaista olakšava pronalaženje sadržaja za gledanje. Odabir kategorije kao što je „Najpopularniji (IMDb)“ prikazat će vam najtraženije filmove i pronaći prijenose koje možete gledati. Međutim, većina je poveznica s ilegalnih web-stranica za internetski prijenos – što može biti rizično za vas. Uvijek se pobrinem da sam zaštićen VPN-om kad upotrebljavam Venom, u slučaju da greškom kliknem na pogrešnu poveznicu. Ako još nemate VPN, možete isprobati ExpressVPN bez rizika 30 dana. Ako odlučite da nije za vas, možete jednostavno i brzo dobiti novac natrag.

 


Ime repozitorija: Venom Repository
Izvorni URL: https://123venom.github.io
Dostupne zemlje: Širom svijetaMagic Dragon


Magic Dragon popularan je dodatak za Kodi za gledanje dokumentarnih filmova, TV emisija, filmova, sporta i slušanje radija. Iako ima veliki izbor (uključujući nova izdanja), morat ćete pažljivo potražiti legalni sadržaj. Zbog toga se uvijek pobrinem da sam zaštićen VPN-om – i preporučujem da i vi to učinite. Često je teško odabrati legalne emisije i filmove za gledanje, ali pouzdani VPN može vas zaštititi ako slučajno pristupite pogrešnom sadržaju.

 


Ime repozitorija: Ezzer Macs Wizard
Izvorni URL: https://ezzer-mac.com/repo
Dostupne zemlje: Širom svijeta


Covenant


Slično kao Magic Dragon, Covenant ima fantastičan katalog besplatnih TV emisija i filmova – ali morat ćete pažljivo istražiti tu zbirku kako biste pronašli licencirani sadržaj. Srećom, programeri su olakšali pronalazak legalnih emisija i filmova pomoću mogućnosti filtriranja. I dalje preporučujem da se zaštitite VPN-om prilikom prijenosa tog dodatka za Kodi, u slučaju da pristupite pogrešnom sadržaju i upadnete u probleme sa zakonom.

 


Ime repozitorija: Covenant Repository
Izvorni URL: https://covenant01.github.io/zip
Dostupne zemlje: Širom svijeta


Gaia


Gaia je možda jedan od najsnažnijih i najnaprednijih dostupnih dodataka za Kodi. Doista me se dojmilo njegovo sučelje za pregledavanje – ustvari, to je jedan od najboljih dodataka za Kodi na ovom popisu. Različite dostupne mogućnosti internetskog prijenosa prikazuju sve informacije koje su vam potrebne za odabir domaćina s kojeg želite prenositi: kvalitetu, vrste datoteka, jezik i izvor, smanjujući vjerojatnost da ćete dobiti poveznicu koja je loša ili ne funkcionira. Ali važno je znati da je taj dodatak poznat po tome što ga je teško postaviti jer je u potpunosti optimiziran za debrid usluge internetskog prijenosa kao što su Premiumize i Real Debrid. To znači da vam Gaia može omogućiti gledanje filmova u 4K pomoću pristupa vrhunskim poveznicama, ali prvo se morate pretplatiti na debrid uslugu. Teško ćete naći kvalitetan prijenos bez pretplate.

 


Ime repozitorija: GAIA Repository
Izvorni URL: https://repo.gaiakodi.com
Dostupne zemlje: Širom svijeta


Tubi


Tubi je besplatna usluga internetskog prijenosa sa sjedištem u SAD-u, u vlasništvu Fox Corporation. Slično kao Netflix, Tubi ne nudi službeni dodatak za Kodi. Međutim, možete preuzeti dodatak treće strane za Tubi putem Diamond Wizard Repositoryja, koji je jedan od najpouzdanijih i najpopularnijih repozitorija na Kodiju danas. Najbolje je što taj dodatak za Tubi skriva sve oglase tijekom prijenosa! Ne morate napraviti račun na Tubiju kako biste započeli prijenos na Kodiju (osim ako ne želite gledati programe s oznakom M ili R). Ali morat ćete upotrijebiti VPN za deblokiranje TV emisija i filmova na Tubiju

 


Ime repozitorija: Diamond Wizard
Izvorni URL: https://repo.rubyjewelwizard.com/
Dostupne zemlje: SAD