Robin Hood TV Android

Ako vam je potreban Android apk koji vam omogućuje za gledanje TV kanala uživo,onda je za vas pravi izbor Robin Hood TV

Televizijske čarolijeTV prijemnik MAG 250: karakteristike, upute, postavke i pregledi


Ukrajinska trgovina Infomir izdaje jednu od najpopularnijih i najpopularnijih IPTV set-top box uređaja na tržištu - MAG250. Opsežna funkcionalnost uređaja, dobre tehničke karakteristike, kompatibilnost s mnogim sustavima i atraktivan izgled - značajke konzole, zahvaljujući kojima je stekao veliku popularnost.


Kompletan skup 

 IPTV set-top box MAG 250 isporučuje se u svijetlom originalnom pakiranju s ispisom u boji i logotipima standarda i usluga tiskanim na površini, kao i tvornička naljepnica sa serijskim brojem, bar kodom i MAC adresom Ethernet sučelja.

  • daljinsko upravljanje;
  • prefiks;
  • napajanje;
  • baterije za daljinski upravljač;
  • A / V kabel;
  • upute za uporabu.

Nedostatak set-top boxa je nedostatak HDMI kabela - ne možete bez njega povezati uređaj s modernim televizorima. Međutim, na to možete zatvoriti oči, budući da je cijena takvog kabela niska i može se kupiti zasebno.


izgled


Suvremeni modeli elektroničkih uređaja za zbijenost i malu veličinu, što je posebno uočljivo u slučaju MAG 250 Micro. Prva stvar koja vas uhvati u oči je mala veličina uređaja: 125x86x28 mm, odgovarajuća težina je 156 grama.


Kućište konzole MAG 250 je pravokutno izrađeno od visokokvalitetne crne plastike. Odvojeni elementi su mat, individualni - sjajni. Kvaliteta izrade je na visini - nema grešaka, ogrebotina, praznina, ništa ne reagira tijekom rada.


Sučelje i priključci


Na prednjoj ploči konzole je USB priključak, infracrveni prijemnik daljinskog upravljača i LED indikator, prekriven prozirnom plastikom. Na matiranom dijelu gornjeg poklopca uređaja postavljen je sjajan natpis MAG 250. Ventilacijski otvori, poput oznake s serijskim brojem, modelom i MAC adresa uređaji se nalaze na donjoj površini konzole. Tu su i noge i montažne rupe za vertikalne površine. Ispod je još jedna naljepnica s natpisom Made in Ukraine i naljepnicom za holografsko jamstvo, iza koje je skriven jedan od vijaka. Glavni konektori su smješteni na stražnjoj strani MAG 250 Micro. Desno na lijevo su priključak za napajanje, A / V izlaz, S / PDIF priključak, HDMI priključak, Rj-45 Ethernet priključak, priključak za vanjski infracrveni prijemnik i dodatni USB priključak. Prefiks je izrađen u prilično atraktivnom i originalnom dizajnu, a njegove kompaktne dimenzije omogućuju njegovo skrivanje iza televizora.

 


Upravljačka ploča


Pametan i prikladan daljinski upravljač s MAG konzole može se nazvati prednostima uređaja. Dizajn je klasičan pravokutan, bez ergonomskih ekscesa i ukrasa, koji je, prema ocjenama potrošača, prilično prikladan za korištenje.


Raspored gumba na daljinskom upravljaču standardan je za većinu prijemnika, set-top boxova i media playera, tako da se gotovo odmah možete naviknuti na MAG 250 daljinski upravljač.

Posebnost daljinskog upravljača je sposobnost učenja. Upravljanje televizorom provodi se pomoću gumba koji se nalaze u gornjem desnom kutu. Uz pomoć izvorne stavke, ove tipke "uče": mogu prepisati sve naredbe za kontrolu audio sustava ili TV-a, bez obzira na to kako su potpisane na samoj konzoli. Pritiskanje bilo koje tipke popraćeno je karakterističnim "klikom" i aktiviranjem zelenih indikatora pri upravljanju MAG 250 i crvenim kada se koristi TV. Baterije za daljinski upravljač su dvije AA baterije isporučene s set-top boxom.


Tehničke specifikacijeSoftver


Svi MAG 250 firmveri temelje se na Linuxu 2.6.23, koji služi kao osnova za ostatak konzolnog softvera. Napravite potrebne programe i sučelje može svaki korisnik s potrebnim znanjem. Na službenim stranicama proizvođača nalaze se detaljne upute. Zahvaljujući ovoj značajki, IPTV pružatelji usluga mogu stvoriti cijele usluge i vlastite platforme. Isto mogu postići i obični korisnici koji su kupili prefiks MAG 250. Preuzmite službeni softver za konzolu možete s web-mjesta proizvođača. Ažuriranje firmvera MAG 250 također se provodi putem Interneta. Programer često izdaje nove verzije softvera s promjenama i dodacima. I službeni i neslužbeni softver može se instalirati na nekoliko načina - preko BIOS-a ili s USB diska, putem Multicast ili Interneta. Ažuriranja može obaviti korisnik automatski ili ručno. Glavna značajka MAG 250 set-top boxova je raznolikost funkcionalnosti: sve opcije ne ovise o IPTV set-top boxu ili njegovom softveru, nego o odabranom davatelju usluga i sadržaju koji oni nude.  

 

Tehničke specifikacije


Prefiks MAG 250 Micro ima vrlo dobre specifikacije:

procesor STi7105
RAM 256 MB
Flash memorija 256 MB
HDMI 1.3
USB x2, koji se nalazi na prednjoj i stražnjoj ploči
A / V izlaz A / V izlazi (stereo i kompozitni)
Ethernet RJ-45 10 / 100Mbit / s brzi Ethernet priključak
Wi-Fi Spajanjem Wi-Fi adaptera
dodatno Konektori za vanjski prijemnik, za spajanje napajanja, audio izlaz S / PDIF


Osnovna postavka


Za svaku konzolu MAG 250 karakterizira prilično opsežan izbornik postavki. Možete ga pozvati pomoću tipke SET na daljinskom upravljaču.

U izborniku koji se otvara dostupne su postavke zvučnog i video izlaza, a nalaze se potpune informacije o samom set-top boxu, verzijama softvera i hardvera, ažuriranjima softvera i nekim drugim funkcijama.

U odjeljku "Usluge" možete odrediti adrese portala koji će pružiti glavni sadržaj. Možete odrediti sve portale trećih strana koje su stvorili drugi korisnici.

 

Postavljanje mrežeBudući da funkcionalnost IPTV set-top boxa podrazumijeva primanje sadržaja putem Interneta, MAG ima brojne mrežne postavke. Uređaj možete povezati s mrežom pomoću bežičnih i žičnih sučelja. Prvi je opcionalan i zahtijeva kupnju Wi-Fi adaptera. Kupuje se s prefiksom ili zasebno.

Možete se izravno povezati s mrežom davatelja usluga pomoću PPPoE protokola. Istovremeno, različite opcije povezivanja dostupne su korisniku, ovisno o odabranom sučelju: možete se ograničiti na ručno konfiguriranje ili automatski započeti primanje postavki s DHCP poslužitelja.

Prilikom postavljanja bežične veze morate odrediti parametre šifriranja i SSID pristupne točke. Bez obzira na odabranu metodu, postavljanje MAG 250 neće dugo trajati: uređaj se brzo spaja na mrežu, a zatim možete početi raditi na Internetu.
PrednostiGlavna prednost MAG 250 konzole, koja mu je donijela značajnu popularnost, je njegova široka funkcionalnost, koju može poboljšati sadržaj koji nudi odabrani davatelj usluga ili davatelj usluga.

Mogućnost stvaranja vanjskog i unutarnjeg softvera također je važna prednost. Prefiks je kompatibilan s raznim sustavima i pruža širok raspon mrežnih protokola. Za korisnike koji cijene izgled, proizvođač je vodio brigu o dizajnu uređaja: kompaktne dimenzije i klasičan izgled neće ostaviti ravnodušnim. Konzola dolazi s daljinskim upravljačem. Prema mišljenju potrošača, uređaj se lako konfigurira, jednostavno kontrolira, što je još jedna od njegovih prednosti.mane


Nedostatak MAG-a 250 nije najsnažniji hardver. Mnogi korisnici bilježe nedovoljnu memoriju i nedostatak gigabitnog Ethernet porta.
Značajke pružatelja usluga za davatelje usluga


Budući da konzola podržava moderne Middleware sustave, svaki korisnik može postaviti vlastiti portal s podrškom za Smart TV i IPTV konzole. Prilikom naručivanja velikog broja uređaja, proizvođač prilagođava softver i izgled set-top box uređaja. Primjerice, mogu priložiti logotip davatelja usluga na slučaju i uspostaviti jedinstveni ključ koji sprječava korištenje prefiksa u mrežama drugih pružatelja.

Unutarnji softver otvorenog koda omogućuje vam stvaranje vlastitog firmware sustava, dodavanje različitih usluga i funkcija. Softver operatora uglavnom utječe na funkcionalnost bilo kojeg IPTV set-top box uređaja. Stoga, promjena hardvera klijenta neće zahtijevati velika ulaganja od pružatelja usluga. Pretplatnicima se mogu pružiti razne usluge - TimeShift, IPTV, kašnjenje, karaoke, internetski radio, vlastiti online kino i mnogi drugi.

Davatelj usluga koji koristi portal Stalker može ponuditi pretplatnicima sljedeće usluge: gledanje televizijskih kanala u FullHD rezoluciji; mogućnost bilježenja transfera; pristup TV programu; gledanje filmova, TV emisija, programa, TV emisija; slušanje internetskog radija; video katalog s mogućnošću reprodukcije bilo kojeg od njih; besplatan pristup materijalima na YouTube video hostingu; pristup slikama koje se nalaze na Googleovom resursu; svježi tečaj, vremenska prognoza; razne zabave - igre, karaoke i šale. Općenito, IPTV MAG 250 prefiks ostavlja pozitivan dojam prilikom rada. Širok izbor pružatelja usluga značajno povećava funkcionalnost takvih uređaja i omogućuje vam da odaberete upravo one funkcije i opcije koje su najprikladnije za korisnika.