Kodi

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

 

Kodi je besplatan multimedijalni plejer za reprodukciju video, audio i stream sadržaja.

Predstavlja medijski centar, takozvano all in one rešenje, otvorenog koda koji je podržan na svim platformama (Windows, Mac OS, Linux, Android).

Kodi poseduje intuitivan korisnički interfejs. Pomoću glavnog menija ovog programa možete jednostavno da se krećete kroz različite sekcije, kao što su: pictures, video, music, program i system. Ima i odličnu podršku za upravljanje daljinskim upravljačem.

.

Mogućnosti koje vam nudi ovaj program su zaiste mnogobrojne, samo neke od njih su: jednostavno sortiranje i filtriranje slike, njihova reprodukcije putem slideshowa, uredjivanje i pravljenje playliste omiljenih filmova, emisija i serija zajedno sa titlovima, gledanje TV kanala, praćenje vremenske prognoze itd.

Uz pomoć raznih dodataka možete jednostavno da gledate onlajl filmove, YouTube i Vimeo video materijale, slušate muziku i pratite razne video servise na internetu. Jos neke od prednosti ovog programa su mogućnost snimanja sadržaja, kao i povlačenje informacija o filmovima, serijama itd.

Podržava veliki broj formata, gotovo da ne postoji fajl koji on neće otvoriti, reprodukuje čak i datoteke koje su zapakovane u RAR/ZIP arhivama.

Kodi predstavlja kompletan paket za reprodukciju video i audio sadržaja. Svim korisnicima koji želi sebi da obezbede poseban ugođaj prilikom puštanja multimedijalnih datoteka preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Android, iOS

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Kodi™ za Windows, da preuzmete verziju za Mac OS, Android ili iOS kliknite OVDE.

NAPOMENA: KodiBalkan

Svi TV kanali se strimuju sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj.

Na kanalima na našem pvr clientu se ne nalazi sadržaj TV kanala, već samo linkovi ka tim kanalima.

Zadnje dodano

06 maj 2019
05 maj 2019
©2020 KodiBalkan. All Rights Reserved. Designed By KodiBalkan

Search